Onderneming

Home Onderneming

 

Safe4sale is een onderdeel van Safe2Lock VOF.

De zwakste schakel van een kluis of brandkast is het slot. Hier wordt zelden voldoende bij stilgestaan. Veel kluizen worden standaard uitgevoerd met een slot dat relatief gemakkelijk is te manipuleren. 

Daarnaast wordt er te weinig naar het gebruiksgemak gekeken waarbij de kluis soms meerdere malen per dag moet worden geopend en gesloten.
Onze organisatie heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van keuze, opbouw en inrichting van (elektronische) sloten zowel om de veiligheid als het gebruiksgemak te verhogen.
De flammert safe2lock
 

Wij streven naar een balans tussen een veilige en praktische berging en een product waarmee uw personeel overweg kan met in achtneming van veiligheidsprotocollen. En hierbij houden wij altijd rekening met de veiligheid van gebruikers.

Safe2Lock is een jonge goed georganiseerde organisatie met gedreven medewerkers. Naast standaard producten voor zowel de zakelijke- als particuliere markt zijn wij sterk in klantgerichte oplossingen. Binnen onze organisatie werken mensen van verschillende disciplines. Door deze verschillende expertises te combineren zijn wij in staat om een grote mate van variatie in oplossingen te leveren voor zowel binnen- als buitenlandse klanten.


Hebt u vragen? Neem contact met ons op via de telefoon: +31 (0)485 32 48 70 of mail naar: info@safe2lock.nl


P.S.: Uw informatie wordt natuurlijk altijd vertrouwelijk behandeld en veilig opgeborgen.

 

Safe2Lock Brandkasten VOF

De Flammert 1002G
5854NA BERGEN (LB)
Nederland

tel: +31(0)485 32 48 70